top of page
wvlogo_reflex_text_edited_edited_edited.png
přihlášen

Nová generace nízkonapěťových bateriových úložišť REN: Spolehlivost a výkon pro domácí i průmyslové aplikace

V dnešní době, kdy je energetická soběstačnost a udržitelnost stále důležitější, přinášíme na trh nejnovější produkty – nízkonapěťová bateriová úložiště REN-51-102, REN-51-206 a REN-51-280. Tyto baterie jsou navrženy tak, aby splňovaly nejvyšší standardy kvality a výkonu, a jsou ideální volbou pro domácí i průmyslové aplikace.


Proč si vybrat bateriová úložiště REN?

Naše baterie přináší mnoho výhod, které z nich činí skvělou volbu pro každého, kdo hledá spolehlivé a efektivní řešení pro své fotovoltaické systémy.


  1. Špičková technologie LFP článků: Baterie využívají vysoce kvalitní LFP články od firmy Gotion HIGH-TECH, člena skupiny Volkswagen. Tyto články zajišťují vynikající výkon, dlouhou životnost a spolehlivost, což je klíčové pro maximální využití baterií.


  2. Vysoká životnost cyklů: Naše baterie jsou navrženy pro až 10 000 nabíjecích a vybíjecích cyklů při 80% hloubce vybití, což znamená dlouhodobou stabilitu a udržitelnost výkonu.


  3. Pokročilý BMS a software: Každé úložiště je vybaveno vlastním systémem řízení baterií (BMS) a softwarem, který optimalizuje správu a ochranu článků. To zajišťuje bezpečný a efektivní provoz po celou dobu životnosti baterie.


  4. Kompatibilita a vzdálený monitoring: Baterie jsou plně kompatibilní s většinou střídačů na trhu díky komunikačním protokolům RS485 a CAN. Vzdálený monitoring a možnost nastavení parametrů usnadňují správu a údržbu systému, což přináší vyšší komfort a efektivitu.


  5. Bezpečnost a certifikace: Naše baterie pracují s nízkým bezpečným napětím do 60 VDC a splňují přísné bezpečnostní normy, včetně certifikací CE, MSDS a UN38.3. Bezpečnost je pro nás prioritou, což potvrzují i tyto certifikáty.


  6. Flexibilní instalace a rozšíření: Možnost paralelního zapojení až 20 baterií umožňuje snadné rozšíření kapacity úložiště podle aktuálních potřeb uživatele, což zvyšuje flexibilitu a využitelnost systému.


  7. Dlouhá záruka: S 10letou zárukou poskytujeme jistotu, že naše baterie budou sloužit dlouho a spolehlivě, bez starostí o budoucnost vašeho energetického systému.


Které baterie najdete v našem portfoliu? Přehled produktů:

  • REN-51-102: Ideální pro menší aplikace s kapacitou 5,22 kWh, kompaktními rozměry 500 x 480 x 150 mm a hmotností 49 kg. Skvělá volba pro domácí solární systémy.


  • REN-51-206: Středně velké úložiště s kapacitou 10,55 kWh, rozměry 650 x 580 x 320 mm a hmotností 95 kg. Perfektní řešení pro větší domácnosti nebo menší podniky.


  • REN-51-280: Největší úložiště v naší řadě s kapacitou 14,34 kWh, rozměry 650 x 800 x 320 mm a hmotností 113 kg. Ideální pro náročné průmyslové aplikace, které vyžadují velké množství uložené energie.


Nízkonapěťová bateriová úložiště jsou navržena tak, aby splňovala očekávání i těch nejnáročnějších uživatelů a přinášela spolehlivý výkon pro fotovoltaické systémy.


Pro více informací o jednotlivých produktech a jejich specifikacích nás neváhejte kontaktovat.


8 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page